counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στην έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Αυγούλη έδωσε το "παρών" ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου. Ο Έλληνας σταρ, είχε ποζάρει στο φακό του Αυγούλη για το περιοδικό "OZONRAW". Στην έκθεση παρουσιάστηκαν κάποιες ανέκδοτες φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά, τις οποίες ο ίδιος παρακολούθησε με ενδοαφέρον.

Πρεμιέρα έκανε η κωμωδία «Ωχ! Τι κόσμος γιαγιά», του Μπάρυ Κηφ σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα στο θέατρο Λαμπέτη. Οι πρωταγωνιστές Άννα Παναγιωτοπούλου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Τάσος Ιορδανίδης, Σοφία Φαραζή, Ορέστης Τζιόβας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σταύρος Σβήγκος, Τερέζα Γριμάνη, Μιχάλης Τιτόπουλος δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου που βρέθηκε στην πρεμιέρα τους την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Ένα μεγάλο party διοργανώθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου σε club της Παραλιακής. Πρωταγωνιστές του ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy και ο Μηδενιστής με την Τάμτα.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ο Θάνος Μικρούτσικος με ερμηνευτές τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση και Ρίτα Αντωνοπούλου, παρουσίασε τα λαϊκά του τραγούδια σε μια παράσταση με τίτλο «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι», στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού. Η ιδέα αυτού του προγράμματος ξεκίνησε με τα λαϊκά τραγούδια που έχει γράψει κατά καιρούς ο συνθέτης, αλλά διευρύνθηκε με τραγούδια που έχουν πολιτικό πρόσημο.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το πάρτυ του Athens Xclusive Designers Week. Πολλά λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν εκεί.

Στο bar "Socialista" παρουσίασε το νέο του cd ο Λάκης Παπαδόπουλος. Το cd φέρει τον τίτλο "Ευγενικά Τραγούδια", ενώ ακολούθησε ένα live για να το γνωρίσει το κοινό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR