counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων έδωσαν μια μεγάλη συναυλία με τίτλος «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου». Αφορμή της το ομότιτλο cd, σε στιχους Ελεάνας Βραχάλη βασισμένους στο βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου "Ολα τα Ναι του κόσμου". Αφιλοκερδώς συμμετείχαν οιε ξής καλλιτέχνες: Θανάσης Αλευράς, Ηρώ, Θέμης Καραμουρατίδης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φιλοθέη Μωρίκη, Onirama, Τάνια Τσανακλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μαζί τους και τα συγκροτήματα των προγραμμάτων απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και 18 ΑΝΩ.

Party διοργάνωσε γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου σε γνωστό club της Παραλιακής. Στο party εμφανίστηκε ζωντανά η Μαντώ και ο Χρήστος Χολίδης, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη!

Ένα κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης, "Ο Αγαμέμνων", περιλαμβάνεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ. Το πρώτο έργο από την τριλογία του Αισχύλου "Ορέστεια", την μοναδική τριλογία που διασώθηκε ολόκληρη και που λειτουργεί ως σημείο πολλαπλών αναφορών και συμβολισμών σε σχέση με την δύναμη και την αρτιότητα του ποιητικού της μεγαλείου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νικαίτη Κουντούρη, ενώ τους βασικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας και η Θεοδώρα Τζήμου.

Το νέο του βιβλίο με τίτλο "Ένοχες Ζωές" παρουσίασε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Ο γνωστός αθλητικογράφος, υπογράφει μια καθηλωτική ιστορία που θα συναρπάσει τον αναγνώστη. Η υπόθεση του βιβλίου έχει ως εξής: "Ένας ηλικιωμένος δικαστής, που ακουμπάει όλη τη  σκληράδα του στα κεφάλια του κόσμου, θαρρείς κι έτσι θα ικανοποιήσει την πέτρινη  καρδιά του. Μια ταλαιπωρημένη νέα γυναίκα, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, πληγωμένη από τη ζωή και τα λάθη της. Μια δίκη αδίστακτων ανθρώπων από τον κόσμο  των «καθωσπρέπει», με απίστευτες συγκρούσεις, εκβιασμούς και ίντριγκες, ψευδομάρτυρες κι ένα δικηγόρο-καμικάζι που σκάβει στη λάσπη. Μια φιγούρα από το παρελθόν που αναστατώνει το  δικαστή στην πιο κρίσιμη υπόθεση της ζωής του. Η καταιγίδα, η αλήθεια, το ψέμα, τα μυστικά, η κατάρρευση. Μια δυνατή ιστορία από το σκληρό κόσμο των  δικαστηρίων, εκεί που όλα επιτρέπονται…"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR