counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο εστιατόριο "Ελλάδος Εικόνες" στην περιοχή του Αλίμου διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Συγκεκριμένα παρακολούθησαν το πρόγραμμα που παρουσιάζει εκεί ο Παντελής Καναράκης με την Σοφία Βογιατζάκη κι άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς. Η τραγουδίστρια μάλιστα, διατηρεί στενή φιλική σχέση χρόνων με τον Παντελή Καναράκη κι έχουν συνεργαστεί επί πίστας.

Στο club restaurant "Ακρωτήρι" διασκέδασαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο, κάθε Κυριακή παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού και τραγουδά ο Κώστας Καραφώτης.

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή της Γιώτας Τσιμπρικίδου έδωσε η Demy. Η τραγουδίστρια έφτασε στο στούντιο ντυμένη casual, όπως ακριβώς ταιριάζει στην ηλικία της.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Γιαννιάς και η Αμαρυλλίς διασκέδασαν δύο σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού. Ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγο και τον αδερφό του και ο Λευτέρης Πανταζής. Όταν μάλιστα ο δεύτερος, ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε, με τον Γιαννιά να τα δίνει όλα στο ζεϊμπέκικο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR