counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με  ένα δυναμικό come back και μια ξεχωριστή sold out συναυλία στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον Πειραιά. Μια μοναδική συναυλία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εισέπραξε και χάρισε μοναδικές συγκινήσεις  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Από το πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου δεν θα μπορούσε να λείπει η  σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους ενώ το παρών σε αυτή την πολύ επιτυχημένη βραδιά έδωσαν και πολλοί φίλοι. Ανάμεσά τους, ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγο του Λουκίλα Καρρέρ, ο καλός του φίλος Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας με τη σύζυγό του Στέλλα και την κόρη του Όλγα, ο Στέλιος Διονυσίου, η Δέσποινα Μοιραράκη  με τον Γιάννη Κοντούλη και πολλοί άλλοι.

Η «Μήδεια», η συγκλονιστική τραγωδία του Ευριπίδη, άνοιξε φέτος το Φεστιβάλ Επιδαύρου στις 5 και 6 Ιουλίου. Η παράσταση παρουσιάζεται σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου ενώ όλο το καστ αποτελείται από άνδρες με τον Γιώργο Κιμούλη να ενσαρκώνει το ρόλο της τραγικής ηρωϊδας.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Χατζίδου, διασκέδασαν πολλοί celebrities τις περασμένες ημέρες. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Πηγή Δεβετζή, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Στέλλα Καλλή και η Χριστίνα Σάλτη ήταν μερικοί απ' αυτούς.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, καταπιάνεται ως σεξολόγος, με τη "Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους". Η παράσταση μετά την τεράστια επιτυχία του χειμώνα, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία. Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ η αρχή έγινε από το Κηποθέατρο Παπάγου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR