counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Θέατρο Βράχων ανέβηκε η παράσταση "Μήδεια" με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου. Στο θέατρο βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί ηθοποιοί που συνεχάρησαν τους πρωταγωνιστές.

"Τα Κύματα", το πιο πειραματικό έργο της Βιρτζίνια Γουλφ, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο στην Ελλάδα, για δέκα μόνο παραστάσεις, στο "Βυρσοδεψείο", από 10 έως 20 Ιουλίου 2013, σε μετάφραση Άρη Μπερλή και σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου. Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Σάννυ Χατζηαργύρη, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Κίττυ Παϊταζόγλου, Μπάμπης Γούσιας, Δημήτρης Τσέλιος, Φλάβιος Νεάγκου.

Μια ζωντανή εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Στικούδη σε παραλιακό club στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. Πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν στο live της.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο "Διατροφή για μια καλύτερη ζωή", του γνωστού διαιτολόγου Γιώργου Μουλίνου σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα. Πολλοί celebrities που θέλησαν να μάθουν διατροφικά μυστικά βρέθηκαν εκεί.

Γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του Λευτέρη Πανταζή "Ξαναγύρισες ε;" σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες. Guest star στο clip, ήταν το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδρακή. Εκεί, βρέθηκε και η κάμερα του FTHISTV.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR