counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, πλαισιωμένος από εξαιρετικούς ηθοποιούς, παρουσίασε με τον δικό του ευφάνταστο τρόπο τον Πλούτο, τη σάτιρα του μεγάλου ποιητή πάνω στο ανθρώπινο όνειρο για πλούτη. Η παράσταση παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου, ενώ εκτός του Διονύση Σαββόπουλου, πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Κουρής, Χρήστος Λούλης, Αμαλία Μουτούση, Μάκης Παπαδημητρίου.

Στη Ρόδο έδωσε συναυλία ο Νίκος Βέρτης που φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πολλοί celebrities ταξίδεψαν από την Αθήνα και απόλαυσαν την συναυλία στο Νησί των Ιπποτών.

Το νέο εστιατόριο που άνοιξε στη Ρόδο διά χειρός Έκτορα Μποτρίνι επισκέφθηκαν οι celebrities. Το εστιατόριο φιλοξενείται σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ρόδου και το μενού που επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ, ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς.

Μια ζωντανή εμφάνιση έκανε στη Μύκονο ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων, γεμίζοντας ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε. Εκεί βρέθηκε η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR