counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου θα παρουσιάσουν, το φετινό καλοκαίρι την παράσταση του έργου του Ευριπίδη «ΕΛΕΝΗ», με την Πέμη Ζούνη, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τη Νίκη Παλληκαράκη και τον Αντώνη Καρυστινό. Η παράσταση παρουσιάστηκε στις 15 και 16 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Μια μοναδική συναυλία έδωσε στην Αθήνα η Madeleine Peyroux την Δευτέρα 15 Ιουλίου. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Λυκαβηττό με πλήθος κόσμου να την χειροκροτεί.

Το «Green Story» είναι μια ταινία για το αμερικάνικο όνειρο και το ελληνικό δαιμόνιο. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία αφηγείται τη συναρπαστική διαδρομή ενός Έλληνα μετανάστη (Ευτύχιος Βλαχάκης) από την Κρήτη που κατάφερε με επινοητικότητα, διορατικότητα αλλά κυρίως με περιβαλλοντική ευαισθησία να ιδρύσει τη μεγαλύτερη εταιρεία οικολογικών απορρυπαντικών στην Αμερική. Το ενδιαφέρον αυτό biopic γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, το Σικάγο και την Κρήτη, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Ed O’ Ross. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και ο Αλέξης Γεωργούλης που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα.

Μια live εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς στη Μύκονο. Πολλοί ceberities βρέθηκαν εκεί, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια Λίνα Μαρίλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR