counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την έξοδο της ταινίας "Μια πράσινη ιστορία" πραγματοποιήθηκε στο club restaurant "Ακρωτήρι" το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών, Εd O Ross και George Finn, εμφανίζεται και ο «δικός μας» Αλέξης Γεωργούλης. H ταινία παρουσιάζει τη ζωή του Έλληνοαμερικάνου Ευτύχη Βαν Βλαχάκη ο οποίος έφυγε ως μετανάστης από την Κρήτη μετά τον πόλεμο και κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρία οικολογικών προϊόντων καθαρισμού στην Αμερική με την επωνυμία ECOS.

Πολλοί είναι οι celebrities που επισκέπτονται το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πριν λίγες μέρες τον επισκέφθηκαν οι φίλες και συνάδελφοί του, Κέλλυ Κελεκίδου και Ελευεθερία Ελευθερίου που ανέβηκαν στην πίστα, τραγουδώντας κάποιες επιτυχίες τους. Στο Posidonio εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

"Το γάλα", το θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη με την Άννα Βαγενά, μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, που ύμνησαν θεατές και κριτικοί, περιοδεύει για τελευταία φορά ανά την Ελλάδα, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο επτά χρόνων τεράστιας επιτυχίας. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η Άννα Βαγενά, ο Λευτέρης Δημητρόπουλος, ο Βασίλης Παλαιολόγος και η Κατερίνα Θεοχάρη.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται για διακοπές ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Νίκος Βέρτης. Οι δυο τους, επισκέφθηκαν το κοσμικό bar Le petit Manoir στην περιοχή του Λιμανιού, συναντώντας τους στενούς τους φίλους, Γιώργο Αξά, Χρήστο Ανθόπουλο, Σοφία Κίλια και Μαρίνο Τριανταφυλλίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR