counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια, όπως τα «Μαλαματένια λόγια», «Ζαβαρακατρανέμια», «Χίλια μύρια κύματα», «Παραπονεμένα λόγια», «Μητέρα μεγαλόψυχη», «Καφενείον η Ελλάς» και πολλά ακόμα, θα μιλήσουν ξανά στις καρδιές μας από ξεχωριστούς τραγουδιστές, που θα τα ερμηνεύσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ξανασυναντιέται μουσικά, επί σκηνής, με τον Γιάννη Μαρκόπουλο ύστερα από 25 χρόνια. Μαζί τους, ήταν η Νατάσα Μποφίλιου, σε ειδική συμμετοχή στην πρώτη συνεργασία τους, ο Vassilikos, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης με τον Λάκη Χαλκιά, και η περίφημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη.

Στιγμές κεφιού και διασκέδασης απολαμβάνουν οι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου της Παραλιακής που εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Στανίση. Οι δύο τραγουδιστές δίνουν ρεσιτάλ κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις ερμηνείες, το ρεπερτόριο αλλά και τον χορό τους επί πίστας.

Συναυλίες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δίνει φέτος το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης. Ο τραγουδιστής έκανε μία εμφάνιση και στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που τον ανέδειξε από  τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Όπως ήταν φυσικό, ο τραγουδιστής αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί κι έμεινε επί σκηνής πάνω από δυόμισι ώρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR