counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η παράσταση "Τραχίνιες" παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων. Πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν η Άννα Μάσχα και ο Αργύρης Ξάφης.

Μια μοναδική συναυλία έδωσε ο Γιάννης Κότσιρας την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην "Τεχνόπολη". Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο για να απολαύσει τον τραγουδιστή από κοντά και απόλαυσε το υπέροχο ρεπερτόριό του.

Πρεμιέρα για την δεύτερη ταινία από τα "Στρουμφάκια". Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου δίνοντας το "παρών" στην πρεμιέρα.

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσίασε την παράσταση της τραγωδίας του Αισχύλου “Αγαμέμνων” σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη στο Ηρώδειο. Μετά την δίμηνη περιοδεία του Ελλάδα, το κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης «Αγαμέμνων» του Αισχύλου επέστρεψε στην Αττική, με μια παράσταση στον εμβληματικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο Θέα. Τους δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες και το νεανικό συγκρότημα, επέλεξαν για άλλη μια φορά, τόσο οι θαυμαστές τους όσο και επώνυμοι. Ο Κώστας Μηλιωτάκης, η Μαρία Ιακώβου αλλά και η Ελένη Χατζίδου διασκέδασαν με την παρέα τους στο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR