counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μια μοναδική συναυλία έδωσε η Χάρις Αλεξίου στο θέατρο Βράχων πριν λίγες μέρες. Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στο χώρο για να απολαύσει την ερμηνεύτρια.

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton παρουσίασε τους Meliris (Πέλα Νικολαΐδου, Αλέξης Παρχαρίδης, Ματθαίος Τσαχουρίδης), σε μια βραδιά με τραγούδια και χορούς του Πόντου.

Στο club Derti, στην Παραλιακή εμφανίστηκε για μία βραδιά ο Κώστας Καραφώτης, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του σε ένα "ανεβαστικό" πρόγραμμα.

Στο bar Απλά Ελληνικά στην περιοχή της Γλυφάδας έκανε guest εμφάνιση η Χριστίνα Κολέτσα, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους με την εκρηκτική της παρουσία.

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Γιώργο Κωνστανίνου και έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών στην αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη, "Ειρήνη" και κάνει την επιτυχία του καλοκαιριού! Αφού παίχτηκε στα ανοιχτά θέατρα σε όλη την χώρα, η παράσταση ανέβηκε για μία βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο Παντελής Καναράκης αντικατέστησε την Άννα Παναγιωτοπούλου, στον ρόλο της γιαγιάς στη βρετανική σάτιρα του Μπάρι Κιφ «Ωχ! Τι κόσμος γιαγιά!» που παρουσιάζεται στο θέατρο Λαμπέτη.

Στο Micro Club της Γλυφάδας παρουσίασε ένα μοναδικό DJ set ο David Morales. Πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν με την μουσική του διάσημου DJ.

Οι Scorpions όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, σε μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις σε παγκόσμια «πρώτη», κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged, στο Θέατρο Λυκαβηττού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR