counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Στην παρουσίαση ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών γνωστής εταιρείας βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, σε πολύ ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.  

Την παράσταση "Πλούτος" που παρουσιάστηκε στο θέατρο Παπάγου παρακολούθησε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον συνθέτη και στιχουργό να μπαίνει και να βγαίνει μόνος του στο θέατρο.

Απονομή στον Νίκο Μακρόπουλο για τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του Album "Θα Περνάω Καλά" πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στο νυχτερινό κέντρο "Romeo" που εμφανίζεται αυτή την περίοδο. Πολλοί φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συντελεστές του album, βρέθηκαν εκεί για να τον συγχαρούν.

Στην προσπάθεια τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας να ενισχύσει το Ταμείο Υποτροφιών, ώστε να υπάρξει δυνατότητα στήριξης μαθητών των Αρσακείων Σχολείων των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, εντάχθηκε η διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013. Η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη», περιλάμβανε τα τραγούδια τής διαχρονικής και αγαπημένης εκπομπής τού Γ΄ Προγράμματος τής ΕΡΤ. Σε αυτή συμμετείχαν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Αγροκώστας, οι σολίστ και το ενόργανο σύνολο τού Τμήματος Μουσικών Σπουδών τού Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και οι μαθητές τού Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων. 

Στο νυχτερινό κέντρο Thalassa που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Κατερίνα Στανίση διασκέδασαν πριν λίγες μέρες η Δήμητρα Ματσούκα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η Τάμτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR