counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε bar στην περιοχή της Βούλας, το Balux, βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια νέα σειρά γυαλιών ηλίου.

Μετά από την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μόντρεαλ, όπου είχε ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, η ταινία της Μαρίας Ντούζα, «Το Δέντρο και η κούνια» άνοιξε το Ελληνικό Πρόγραμμα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Αθήνας. Γυρισμένη στην ελληνική επαρχία με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών όπου συμμετέχουν η Μυρτώ Αλικάκη, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Νίκος Ορφανός και η περίφημη διεθνώς γνωστή και αναγνωρισμένη Σέρβα ηθοποιός Μιριάννα Καρανόβιτς (Underground, Ο Μπαμπάς Λείπει σε Ταξίδι για Δουλειές του Εμίρ Κουστουρίτσα).

Συνέντευξη τύπου έδωσε, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ο ηθοποιός Jeremy Irons μαζί με τον σκηνοθέτη Bille August για την ταινία «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα». Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας".

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Μαριάντα Πιερίδη διασκέδασαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου. Η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Χρήστος Μάστορας με την σύντροφό του Courtney Parker ήταν μερικοί από αυτούς.

Στον νέο CD με τίτλο "Ξεριζωμός" συμμετέχουν κορυφαίοι ερμηνευτές και ξεχωριστοί άνθρωποι του τραγουδιού, όπως οι Αντώνης Βαρδής, Βασίλης Καρράς, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Σταμάτης Κραουνάκης, Λεωνίδας Βελής, Μπάμπης Τσέρτος, Νίκος Μακρόπουλος, Λάμπρος Καρελάς, Νάντια Καραγιάννη,Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Βαρδής, Μαρία Αναματερού, Κώστας Αγέρης. Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και πολυμουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο συγγραφέας και ερευνήτης Κώστας Μπαλαχούτης. Η παρουσίαση έγινε στον πολυχώρο "Τεχνόπολις" στο Γκάζι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR