counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποίησε στο Ηρώδειο ο Σταμάτης Σπανουδάκης το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου. Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουμν το μουσικό γεγονός.

Πόλο έλξης για πολλούς celebrities αποτελεί bar της Γλυφάδας. Η Νικολέττα Καρρά και η Θωμαϊς Ανδρούτσου είναι μερικές από αυτούς που επέλεξαν το κοσμικό στέκι για την διασκέδασή τους.

Στο θέατρο Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας". Η ταινία αποκάλυψη του φετινού διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ Καννών, η ταινία που συζητήθηκε όσο καμία άλλη και τελικά απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα, προβλήθηκε στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, παρουσία της πρωταγωνίστριας, Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ Παντελής Τουτουντζής γιόρτασε τα γενέθλιά του μ' ενα μεγάλο πάρτυ σε γνωστό bar στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί ήταν οι celebrities φίλοι του και πελάτες του, που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και το συγκρότημα Μέλισσες, βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή και η Βάσω Κολλιδά με τον σύντροφό της Γιάννη Εμμανουηλίδη. Αραβανή και Κολλιδά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στο ΘΕΑ, διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες των ερμηνευτών.

Πρώτο τραπέζι πίστα στο Βοτανικό βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά. Το ζευγάρι, διασκέδασε με τον Αντύπα, τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR