counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης διασκέδασαν πολλοί celebrities. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Χριστίνα Σάλτη και η Νεσχάν Μουλαζίμ ήταν μερικοί από αυτούς.

Η παράσταση "Γκιγιόμ γλυκιά μου" του Γκιγιόμ Γκαλιέν σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, έκανε πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης στο Low Budget Festival ο «Γκιγιόμ» Βασίλης Μαυρογεωργίου και οι ηθοποιοί της ομάδας «Καταλάθος», στήνουν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαριάννας Κάλμπαρη, ένα αυτοσχέδιο show προς τιμήν της μητέρας του ήρωα. Παίζει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η ομάδα «ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ»: Φωτεινή Αθερίδου, Στέλιος Δημόπουλος, Γιάννης Μπισμπικόπουλος & Κώστας Σιλβέστρος.

Ο Θίασος «Αβάντι» παρουσιάζει στην Παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τον παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου». Σε κείμενο-σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, εννέα ηθοποιοί πλαισιώνουν τον Βασίλη Λέκκα, που ερμηνεύει τις μελωδίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί με τα παιδιά τους.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μαριάντα Πιερίδη διασκέδασε ο Πάνος Καλλίδης και η Αγγελική Ηλιάδη. Και οι δύο πήραν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν μερικές από τις επιτυχίες τους.

Στο club restaurant DC διασκέδασε ο Σταμάτης Γονίδης με την γυναίκα του, Κατερίνα. Οι δυο τους έφτασαν με ροκ ντύσιμο και διάθεση, περνώντας όμορφες στιγμές με την παρέα τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR