counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Συνέντευξη τύπου λίγο πριν την πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών, έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη. Το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, οι τέσσερις καλλιτέχνες, μίλησαν στους εκπρόσωπους του τύπου και ερμήνευσαν μερικές από τις επιτυχίες τους.

Τα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι συνεργάτες του τραγουδιστή, του έκαναν έκπληξη, φέρνοντάς του μια τούρτα πάνω στην πίστα. Έτσι, ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός και η Σάσα Μπάστα, ευχήθηκαν στον Γιώργο Τσαλίκη "χρόνια πολλά".

Στο νυχτερινό κέντρο Frangelico που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Ανδρέας Στάμος, διασκέδασαν το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τον Τόνι Δημητρίου. Εκεί ήταν και ο Μεγακλής Βιντιάδης με τον Δήμο Μυλωνά.

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου στο "Αγγέλων Βήμα" η παράσταση "Camille Claudel: Mudness", σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η Δάφνη Μανούσου και η Στέλλα Μπούρου, ενώ πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR