counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Η παράσταση "Η Μαμά Είπε Μη..!" των Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη ανεβαίνει στο Θέατρο Αμιράλ. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Βάλαρη. Tον ρόλο της «μαμάς», ερμηνεύει η μεγάλη μας ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη που μετά από τρίχρονη απουσία επιστρέφει σε κεντρική αθηναϊκή σκηνή! Μαζί της, η λυρική περφόμερ Νίνα Λοτσάρη, η Μίνα Ορφανού, η Λίλη Τσεσματζόγλου και ο Αιμίλιος Ράφτης σε ρόλους καθημερινούς, συμβολικούς, διαχρονικούς, "ελληνικούς" και επίκαιρους.

Το έργο του σπουδαιότερου ολλανδού συγγραφέα της νεότερης γενιάς Άρνον Γκρούνμπεργκ «Τίρζα, η βασίλισσα του ήλιου», σκηνοθέτησε για το θέατρο ο Κώστας Φιλίππογλου με τίτλο ΤΙΡΖΑ στην πρώτη του συνεργασία με τον Στέλιο Μάινα και την Άννα Μάσχα. Μαζί τους οι Γιωργής Τσαμπουράκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Τάσος Δημητρόπουλος και Ίριδα Μάρα. Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Η Ομάδα ΣυνARTηση παρουσιάζει, για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιωάννης Παπλωματάς Παίζουν: Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Ασπετάκης, Βασίλης Ζώης, Σωτήρης Καρκαλέμης, Νίκη Λίνου, Θεοδώρα Παπαιωάννου, Ιωάννης Παπλωματάς, Υρώ Πυρένη. Φιλική συμμετοχή: Περικλής Λιανός, Μίνα Ορφανού.

Ένα από τα πιο γνωστά και πολυπαιγμένα έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Ο Έμπορος της Βενετίας» παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου «Ακροπόλ» σε σκηνοθεσία του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου. Τον ρόλο αυτό ερμηνεύει ο Νικήτας Τσακίρογλου. Την Πόρσια ενσαρκώνει η Μαρία Σκουλά και τον Αντόνιο ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Συμπρωταγωνιστούν ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Παντελής Δεντάκης, η Τζίνη Παπαδοπούλου και ο Θανάσης Κουρλαμπάς. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR