counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην πασχαλινή γιορτή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κοινωνική Στήριξη” και τραγούδησε για τα παιδιά 12 ιδρυμάτων της Αττικής. Ο τραγουδιστής δίνει πάντα το παρόν σε τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες και τραγούδησε για τα παιδιά  σε μια πολύ ωραία γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Βάρκιζα. 

Τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά του Τάσου Λιγνάδη στο ελληνικό θέατρο, διοργανώθηκε στο Εθνικό εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του «Κριτικές θεάτρου-τόμος α': Αρχαίο δράμα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είκοσι πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Τάσου Λιγνάδη. 

Στα εγκαίνια καταστήματος αλυσίδας εστιατορίων βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Λάουρα Νάργες. Οι τρεις παρουσιαστές, δοκίμασαν τις νέες γεύσεις από το μενού, και χάρισαν το πιο ζεστό τους χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την νέα συλλογή ρούχων που φιλοξενεί γνωστό κατάστημα είχαν πριν μερικές μέρες, λαμπεροί εκπρόσωποι της showbiz. Η Μαρία Ηλιάκη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Μύρωνας Στρατής, η Ελένη Φουρέιρα, η Λυδία Παπαιωάννου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Πετρουλάκη και η Κατερίνα Στικούδη ήταν μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τα γενέθλια του γιόρτασε στο Manor House, ο κεντρικός τραγουδιστής των Κόκκινων Χαλιών Γιώργος Παπαδημητράκης, το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου. Τα "Χρόνια Πολλά" του τραγούδησε η φίλη του, Κατερίνα Στικούδη που βρέθηκε εκεί.  

Στο Ίδρυμα Θεοχαράκη πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες η επίδειξη μόδας του οίκου Laskaris, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014. Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το "παρών" στην όμορφη βραδιά.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR