counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Cabaret διασκέδασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο και τους φίλους τους, στην τελευταία βραδιά εμφανίσεων των Onirama. Η Σίσσυ Χρηστίδου, απόλαυσε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη στο τελευταίο του live στο Κολωνάκι, με τις εμφανίσεις του συγκροτήματος να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στο θέατρο "Ελληνικός Κόσμος" πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για το cd "Πήτερ Παν". Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παιδικής παράστασης, αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε CD για να το απολαύσουν όσοι περισσότεροι γίνεται!

Το ελληνικό brand κοσμημάτων HONOR και το μουσικό συγκρότημα GOIN THROUGH παρουσίασαν στο Attica στο Golden Hall τη νέα επετειακή συλλογή κοσμημάτων HONOR GOIN’ THROUGH, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην εικοσαετή δισκογραφία του δημοφιλέστερου hip hop συγκροτήματος της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Η συλλογή κοσμημάτων αποτελείται από 7 μενταγιόν, δανειζόμενη στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη ζωή και τη φιλοσοφία του συγκροτήματος. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε λοιπόν τη φανέλα του μπάσκετ και τη στρατιωτική ταυτότητα, σήματα κατατεθέν της κουλτούρας της hip hop και RnB σκηνής. 

Στο θέατρο "Παλλάς" πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την παράσταση "Αρσενικό και παλιά δαντέλα" που θα ανέβει σε λίγο καιρό. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τιυς δημοσιογράφους.

Στο νυχτερινό κέντρο Romeo διασκέδασε ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Παντελή Παντελίδη. Στο Romeo, εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Χριστίνα Μηλιού που υποδέχθηκαν τους δύο τραγουδιστές και φυσικά τους προσέφεραν το μικρόφωνο για να ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR