counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Ηρώδειο παρουσιάστηκε μια σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη από τον Γιάννη Πάριο, το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε ολοκληρωμένη τη δική του προσέγγιση στο ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη, του δημιουργού που έβγαλε το λαϊκό τραγούδι από το περιθώριο και του χάρισε τη θέση και την διαχρονικότητα που του αξίζει.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα και τους Kings διασκέδασε η Τάμτα αλλά και η Χριστίνα Παπαδάκη.

Στο ΘΕΑ, που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος διασκέδασαν πολλοί celebrities. Ο Νίνο, η Άντζελα Δημητρίου, αλλά και η Βίκυ Κάβουρα ήταν μόνο μερικοί από τους επώνυμους που επιλέγουν το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο για να περάσουν αξέχαστα.

Πρεμιέρα κάνουν σε λίγες μέρες στο Vox ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Χολίδης και η Χρύσπα. Οι τρεις τραγουδιστές, έκαναν πρόβες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, για να είναι όλα έτοιμα το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου. Όπως βλέπετε, το κλίμα κατά την διάρκεια των προβών είναι ιδιαίτερα κεφάτο.

Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικονωνίας, Μαργαρίτα Δρούτσα. Για να γιορτάσει το γεγονός, κάλεσε στενούς της φίλους και συνεργάτες σε γνωστή ντισκοτέκ στο κέντρο της Αθήνας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR