counter

Το blog της Όλγας Λαφαζάνη στο FTHIS.GR!

Το blog της Όλγας Λαφαζάνη στο FTHIS.GR!
Το blog της Όλγας Λαφαζάνη στο FTHIS.GR!

Όλγα Λαφαζάνη

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι γεια σας!

Από σήμερα και για όσο καιρό το θέλετε κι εσείς θα κάνουμε παρέα και θα επικοινωνούμε μέσω αυτού του blog.

Θα μοιράζομαι μαζί σας όλα τα σημαντικά ή ασήμαντα καθημερινά πράγματα, που μας απασχολούν όλους. Οι φιλίες, οι σχέσεις, τα παιδιά, η μόδα, οι δίαιτες, τα ζωάκια μας, τα χρήματα.

Γιατί αν νομίζετε ότι όποιος έχει περάσει από την τηλεόραση, έχει κάνει πολλά λεφτά και μπορεί να κάθεται σπίτι του χωρίς καμία έννοια, χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία αγωνία, γιατί πολύ απλά έχει λύσει το πρόβλημα του και η μόνη του σκέψη είναι μην τον βγάλει ο φωτογράφος στη βόλτα αχτένιστο, κάνετε λάθος. Πολύ… μεγάλο λάθος.

Πέρασαν αυτές οι εποχές, ακόμη και για εκείνους που έλεγαν ότι δούλευαν από χόμπι ή γιατί ήθελαν με κάτι να απασχολούνται. Ποτέ δεν άνηκα σε αυτή την κατηγορία και πάντα δούλευα για να ζω.

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου δε, άλλαξε και όλη η φιλοσοφία μου. Μεγαλώνω την Αλεξάνδρα μόνη μου, χωρίς κάποια γυναίκα να με βοηθάει και είμαι μαζί της 24 ώρες το 24ωρο. Όπως όλες οι μανούλες έχουμε τις καλές και τις δύσκολες στιγμές μας.

Όταν όλα είναι υπέροχα και κάνουμε βολτούλες και εκείνη είναι κεφάτη και όταν τίποτα δεν της αρέσει και με φτάνει στο σημείο να θέλω να κλάψω από τα νεύρα μου.

Η ζωή μου άλλαξε με τον ερχομό της... γιατί όταν δουλεύεις στην τηλεόραση και στην ψυχαγωγία ασχολείσαι εκ των πραγμάτων και με τις ζωές των άλλων και σου φαίνονται ουσιαστικά, πράγματα ανούσια. Μετά τον ερχομό του παιδιού και βγαίνοντας από τον "μικρόκοσμο" της τηλεόρασης και τον ιδρυματισμό που παθαίνουν όλοι όσοι δουλεύουν 14 ώρες την ημέρα μαζί, ανακάλυψα νέες παρέες εκτός χώρου, που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι της showbiz από τους οποίους εγώ έπαιρνα συνεντεύξεις ή ασχολούμουν στις εκπομπές ή καμάρωνα για τις αποκλειστικότητές μου... Αυτή είναι όμως η δουλειά μου και την αγαπώ!

Η ζωή μου όμως με τον άνδρα μου, το παιδί μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου είναι κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό.

Όταν λοιπόν η Διευθύντρια του FTHIS.GR και καλή μου φίλη Μαίρη Παλιαλέξη, μου πρότεινε να κάνουμε τις συζητήσεις μας blog και ουσιαστικά να μοιράζομαι μαζί σας ότι συζητώ και με τις φίλες μου, το χάρηκα πολύ.

Αυτή η επικοινωνία μπορεί να μας οδηγήσει σε ωραία μονοπάτια και να ξεκινήσουμε μαζί ένα όμορφο... διαδικτυακό ταξίδι στο οποίο σας θέλω... παρέα μου!

Όλγα Λαφαζάνη

Εδώ μπορείτε να διαβάστε κάποια πρώτα άρθρα μου.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΜΑ Σταματίνα Τσιμτσιλή - Όλγα Λαφαζάνη

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΜΟΥ Όλγα Λαφαζάνη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR