counter

Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες πριν τον γάμο του

Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες πριν τον γάμο του
Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες πριν τον γάμο του

Ξαφνικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Πάρις Χίλτον και του Κρις Ζίλκα, οι οποίοι χώρισαν λίγους μήνες πριν τον γάμο τους.

Ο αρραβώνας της “χρυσής” κληρονόμου με τον νεαρό ηθοποιό δεν υφίσταται πλέον, ενώ όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δυο τους φαίνεται πως χώρισαν στις αρχές Νοεμβρίου.

Η 37χρονη Πάρις και ο 33χρονος Ζίλκα ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια και στις αρχές του 2018 αρραβωνιάστηκαν στο Άσπεν, όταν ο ηθοποιός έδωσε στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο 20 καρατίων, αξίας περίπου δυο εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δυο τους είχαν μάλιστα προγραμματίσει αρχικά τον γάμο τους για τον τον Νοέμβριο του 2018 ωστόσο τον Αύγουστο, η Πάρις Χίλτον τον ανέβαλε για την άνοιξη του 2019, λόγω αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες. Η σχέση τους πήγε πολύ γρήγορα και κατάλαβε πως δεν ήταν σωστό για αυτήν. Η Πάρις θέλει να αφιερωθεί πλήρως στην καριέρα της και στην δουλειά της, ενώ ο Κρις θα επιστρέψει δριμύτερος στην υποκριτική», δήλωσε πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Πηγή φωτογραφιών: Abacapress/Visualhellas.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR