counter

Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της γιατί... φοβόταν

Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της γιατί... φοβόταν
Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της γιατί... φοβόταν

Και όμως το είπε η Πάρις Χίλτον και μάλιστα on camera, αφού τη συγκεκριμένη δήλωση την ακούσαμε στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Paris in Love, όπου η "χρυσή" κληρονόμος ανέφερε ότι δεν άλλαξε πάνα στον γιο της για έναν ολόκληρο μήνα.

«Μήπως θα έπρεπε να μάθω να αλλάζω την πάνα του;», ρωτάει η Paris την αδελφή της Nicky Hilton. «Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα. Οτιδήποτε για τον Phoenix. Εντάξει, φοβάμαι» λέει η ίδια. «Δεν το έχεις κάνει ποτέ;», ρωτά η Nicky με την Paris να «όχι».

Διαβάστε επίσης: Πάρις Χίλτον: Ξέσπασε για τα όσα γράφονται για το κεφάλι του μωρού της! "Πληγώνει την καρδιά μου"

«Η μητρότητα σημαίνει ότι πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», λέει η Nicky δείχνοντάς της παράλληλα πώς να το κάνει.  Η δήλωσή της αυτή έφερε αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια, όμως νομίζουμε ότι τελικά η Πάρις... έμαθε να αλλάζει πάνες!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@realitytvking PARIS 😭 #realitytvking #parisinlove #parishilton #phoenixhiltonreum #nickyhilton #kathyhilton #kimkardashian #e #realitytv #reality #realitytvshow #realitytvclips #fyp #foryou #foryoupage #carterreum #peacocktv #babyreveal #hilton #hiltons #barronhilton #conradhilton #rickhilton #nicolerichie #thesimplelife ♬ original sound - RealityTV King 👑

Photo Credits: Instagram @parishilton

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR