counter

Τί ενώνει το είδωλο της pop με την Lady Gaga;

Τί ενώνει το είδωλο της pop με την Lady Gaga;
Τί ενώνει το είδωλο της pop με την Lady Gaga;

Michael Jackson

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Δεν είναι μυστικό ότι ο Michael Jackson αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους σημερινούς pop stars. Ανάμεσα σε αυτούς, χωρίς καμία έκπληξη, είναι και η Lady Gaga και το απέδειξε πρόσφατα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία που περιελάμβανε 465 αντικείμενα κοστούμια και αντικείμενα του star. Η δημοπρασία προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων αγοραστών και τελικά συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια. Ανάμεσα στους αγοραστές ήταν και η Lady Gaga, η οποία μέσα από το Τwitter ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι στη δημοπρασία αγόρασε 55 κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του θρύλου της ποπ. Μάλιστα έγραψε ότι σκοπεύει να τα "αποθηκεύσει και να τα προσέξει ως σεβασμό στο πνεύμα και την αγάπη για τον Μichael Jackson, την γενναιότητά του και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο".

Η Darren Julien, Πρόεδρος του οίκου δημοπρασιών "Julien’s Auctions" ανέφερε ότι το μπουφάν του Jackson που φορούσε στην περιοδεία του "Bad Tour" (επάνω φωτογραφία) έφτασε τα 180.000 ευρώ, ενώ το καθένα από τα διάσημα λευκά γάντια  που φορούσε ο βασιλιάς την ποπ, όταν ερμήνευε το "Billie Jean" πουλήθηκε στα 76.000 ευρώ.
Michael Jackson

Τα έσοδα όπως είπε η Darren θα διατεθούν στα ιδρύματα "Guide Dogs of America" και "Nathan Adelson Hospice" του Las Vegas.

Ο Michael Jackson πέθανε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών εξαιτίας υπερβολικής δόσης ηρεμιστικών και του αναισθητικού propofol.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR