counter

Γιώργος Λιάγκας για Μάνεση: "Η απάντησή του είναι να με λέει ηλίθιο - Ατυχής η δήλωσή σου, Νίκο"

Την απάντησή του στο Νίκο Μάνεση, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" της Δευτέρας 29/4, μετά τα όσα είπε ο πρώτος ότι ο δεύτερος, έχει μεγαλύτερο IQ για εκείνον.

"Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στην ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία και ότι δεν θα έπρεπε, γιατί εγώ δεν θα το έκανα, όταν 1,2,3,4 ή 5 φορές μέσα στα τόσα χρόνια δεν είναι πρώτος και κάνει μικρότερα νούμερα, κυρίως στα νεανικά το οποίο έχω βγει και έχω πει, παρότι φέτος εμάς μας συμφέρουν και τα νεανικά γιατί είμαστε πρώτοι και στα νεανικά και στο σύνολο... Εγώ πάντα επιμένω ότι ο παρουσιαστής πρέπει να έχει να κάνει με το σύνολο του κόσμου που βλέπει τηλεόραση.

Δηλαδή εγώ φέτος πάλι πανηγυρίζω για την πρωτιά στο σύνολο. Κάνεις μία δουλειά και αναρωτιέσαι σε βλέπει ο κόσμος ή δεν σε βλέπει; Βγαίνοντας έξω αν συζητιέται η εκπομπή ή όχι έχει να κάνει με το πόσα μάτια την είδαν, που τα μάτια έχουν να κάνουν με το σύνολο του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκος Μάνεσης απαντά μετά το ξέσπασμα για την τηλεθέαση: "Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω"

 

Εμένα με ενδιαφέρει γιατί το κανάλι το θέλει, τα περιβόητα νεανικά νούμερα. Εμένα όμως σαν άνθρωπο και οχι σαν επαγγελματία με ενδιαφέρει η δουλειά η δικιά μου και των ανθρώπων που είναι μαζί μου αν έχει ανταπόκριση.

Λέω λοιπόν στο Νίκο Μάνεση, γλυκά, ότι κάνει λάθος που γκρινιάζει γιατί είναι από τους ικανούς που όλα αυτά τα χρόνια έχει πετύχει και είναι πρώτος. Τώρα αν ορισμένες φορές γίνεται κάποιο λάθος στα νεανικά κοινά, που μπορεί να γίνει και δεν είναι πρώτος, όπως εχτές το να βγαίνει και να γκρινιάζει, εγώ δεν θα το έκανα.

Και η απάντηση του, που δεν τον είπα ποτέ αποτυχημένο, πετυχημένο τον είπα, είναι ότι εγώ είμαι ηλίθιος. Δηλαδή η απάντηση του που του είπα να μην ψαρώνει και να βγαίνει και απαντάει, γιατί δεν το έχει ανάγκη αφού είναι επιτυχημένος, είναι να με λέει ηλίθιο. Δηλαδή ειρωνευόμενος ότι δεν έχω υψηλό IQ που έχει αυτός. Που δεν έχω βγει ποτέ να πω κάτι για το δικό μου IQ όπως και δεν έχω κατηγορείσει και κανέναν.

Δεν θα μπω σε χαρακτηρισμούς αλλά νομίζω ότι είναι ατυχής η δήλωση σου, Νίκο", ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR