counter

Lady Gaga: Τη μήνυσε η γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή γιατί δεν της έδωσε την αμοιβή

Lady Gaga: Τη μήνυσε η γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή γιατί δεν της έδωσε την αμοιβή
Lady Gaga: Τη μήνυσε η γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή γιατί δεν της έδωσε την αμοιβή

Απίστευτο αλλά... αληθινό!  Η Lady Gaga μηνύθηκε από γυναίκα που καταδικάστηκε σε σχέση με την κλοπή των σκύλων της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian» γιατί δεν πήρε ποτέ την αμοιβή που είχε ανακοινώσει η τραγουδίστρια ότι θα έδινε.

Lady Gaga: Το παρασκήνιο πίσω απο την ληστεία

Η Jennifer McBride, η οποία επέστρεψε τα σκυλιά μετά την κλοπή τους, υποστηρίζει ότι Lady Gaga δεν της έδωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, άρα αθέτησε τη συμφωνία. Ωστόσο η ίδια, είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με την κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ryan Fischer, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά, η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι η McBride φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Μαντόνα: Η απάντηση σε όσους σχολίασαν το πρόσωπό της - "Υποκλιθείτε σκύλες"

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, η McBride κατηγορήθηκε για αποδοχή κλοπιμαίων και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια αναστολή! 

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή, η McBride υποστηρίζει ότι η Lady Gaga παραβίασε τη συμφωνία για την αμοιβή των 500.000 δολαρίων «χωρίς ερωτήσεις», αφούδ δεν έδωσε ποτέ τα λεφτά.

Η McBride ζητά, επίσης, αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια. 

Photo Credits: Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR