counter

Της Ελεονώρας Μελέτη πονάει το δοντάκι...

Της Ελεονώρας Μελέτη πονάει το δοντάκι...
Της Ελεονώρας Μελέτη πονάει το δοντάκι...

Η τρομαγμένη Ελεωνόρα Μελέτη στον οδοντίατρο

Αφού τα τσίπουρα, τα ούζα και όλα τα γιατροσόφια τουπαλιού καλού καιρού δεν είχαν αποτέλεσμα η Ελεονώρα Μελέτη αναγκάστηκε να οδηγηθεί στην καρέκλα του οδοντίατρου της. Βλέπετε πονάει το δοντάκι της!

Συνοδευόμενη από το φίλο και στενό της συνεργάτη, Θέμη Μάλλη η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μελέτησε το» επισκέφτηκε τον οδοντίατρο της και λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση ο Θέμης Μάλλης απαθανάτισε τη στιγμή.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχοντας δίπλα τον γιατρό της πόζαρε με μια αρκετά αστεία γκριμάτσα που φανερώνει τον φόβο και τον τρόμο της.

Το δοντάκι της Ελεονώρας Μελέτη πονάει κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού σύμφωνα με δικές τις δηλώσεις είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό. Η ίδια πρόσφατα ανέφερε μέσα από το blog της πως το νέο της αμόρε είναι του ξανθού και του υγρού στοιχείου.

Ο σέρφερ που της έχεις κλέψει την καρδιά είναι «καλός και τα ΄χει», όπως παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου.

Οι δυο τους επιδίδονται στο αγαπημένο τους θαλάσσιο σπορ ακόμα και τώρα που τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και επιλέγουν να περνούν πολλές ώρες μαζί σε μέρη που δε θα τους ανακαλύψει ο φωτογραφικός φακός. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR