counter

Τέιλορ Σουίφτ & Τζο Άλγουιν: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Τέιλορ Σουίφτ & Τζο Άλγουιν: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης
Τέιλορ Σουίφτ & Τζο Άλγουιν: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ξαφνικοί τίτλοι τέλους έπειτα από έξι χρόνια μπήκαν στη σχέση της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και του Τζο Άλγουιν (Joe Alwyn), οι οποίοι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online, το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες. «Δεν ήταν δραματικός χωρισμός. Η σχέση τους έκανε απλά τον κύκλο της. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζο δεν έχει πάει σε καμία από τις συναυλίες της» ανέφερε άτομο από τον στενό τους κύκλο.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει την είδηση του χωρισμού.

Η 33χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αυτό το καιρό εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour». 

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο 32χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στο Met Gala του 2016 και λίγους μήνες αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν. Η σχέση τους ωστόσο, έγινε γνωστή έναν χρόνο αργότερα, το 2017.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τζο Άλγουιν να έχουν αρραβωνιαστεί, κάτι όμως που οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ. «Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που μου έλεγαν ότι έχω αρραβωνιαστεί, τότε θα είχα πολλές» είχε πει χαρακτηριστικά ο Τζο Άλγουιν. 

Οι κοινές εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού ήταν ελάχιστες, μιας και ήθελαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή φωτογραφίας: zumapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR