counter

Τέιλορ Σουίφτ: Μιλά για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της

Τέιλορ Σουίφτ: Μιλά για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της
Τέιλορ Σουίφτ: Μιλά για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix, η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της αφού η μητέρα της μετά τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, τώρα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η ίδια έμαθε για τον όγκο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου: «περνούσε από χημειοθεραπεία και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για να περάσει κάποιος» ανέφερε προσθέτοντας  ««Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο».. Και τα συμπτώματα για το τι περνάει κάποιος όταν έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο δεν είναι τίποτα από αυτό που έχουμε περάσει ποτέ με τον καρκίνο της πριν».

Η 62χρονη Άντρεα Σουίφτ είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της Τέιλορ, όπως η ίδια λέει και για αυτό δεν δίστασε να ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες της, ώστε να είναι στο πλευρό της.

«Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δεν γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει» κατέληξε.

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην ασθένεια της μητέρας της μέσω του τραγουδιού της «Soon you’ll get better».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR