counter

Τα... κορμιά, έκαναν απόβαση στη Μύκονο!

Τα... κορμιά, έκαναν απόβαση στη Μύκονο!
Τα... κορμιά, έκαναν απόβαση στη Μύκονο!

Στη Μύκονο πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και βέβαια δεν έχασαν ευκαιρία για να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια και ηλιοθεραπεία. Φυσικά, κάνοντας αυτοί μπάνιο, προσέφεραν οφθαλμόλουτρο στους υπόλοιπους λουόμενους, αφού μας έδειξαν σε πρώτο πλάνο τόσο τους κοιλιακούς, όσο και τα πολλά τους τατουάζ.

Ο Γιάννης Σιδεράκης, λίγο πριν επιστρέψει στη Μυτιλήνη για να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις στην ομάδα που αγωνίζεται, έκανε διακοπές στο αγαπημένο του νησί και πέρασε χαλαρές στιγμές με τον κολλητό του φίλο, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Μιχάλης Σηφάκης, μπορεί ακόμα να μην έχει καταλήξει στην ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, αλλά κανόνισε μια μικρή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, επιλέγοντας τη Μύκονο. Μαζί του, ταξίδεψε η στενή του φίλη και σύντροφος του κολλητού του, Παναγιώτη Κονέ, Χριστίνα Στεφανίδη.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν ήταν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την 23άδα της Εθνικής Ελλάδας κι έτσι περνά στιγμές διακοπών στη Μύκονο, με τη σύντροφό του, Δώρα Γκουγκούση, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος. Λίγο πριν επιστρέψει στις προπονήσεις, φορτίζει μπαταρίες με τον καλύτερο τρόπο.

Στον αγαπημένο του προορισμό και ο Σωτήρης Κυργιάκος, που από τις πρώτες πρωινές ώρες πήγαινε στην παραλία κι όχι μόνο έκανε το μπάνιο του, αλλά και πολλά από τα αγαπημένα του water sports και jet ski.

Στην παραλία της Ψαρρούς εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Βασίλη Μιχαήλ. Ο νεαρός εφοπλιστής, πέρασε χαλαρές στιγμές στην παραλία, τραβώντας τα βλέμματα με την εμφάνισή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR