counter

Συναυλία στο Ηρώδειο με διάσημους προσκεκλημένους

Συναυλία στο Ηρώδειο με διάσημους προσκεκλημένους
Συναυλία στο Ηρώδειο με διάσημους προσκεκλημένους

Ο αγαπημένος Λάκης Παπαδόπουλος γιόρτασε φέτος τα 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή και έτσι τον απολαύσαμε σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο.

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, o «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ» μελοποίησε Έλληνες και ξένους ποιητές, συνδύασε τους ήχους της ροκ με λαϊκά ακούσματα και συνεργάστηκε με σπουδαίους ερμηνευτές, υπογράφοντας τραγούδια διαχρονικά: «Σερενάτα», «Ήσυχα βράδια», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Κουρσάρος», «Παράξενη γιορτή» .

Αυτά τα τραγούδια και πολλά άλλα απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την συναυλία από κοντά. Κάπως έτσι αρκετοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το “παρών” στην συναυλία και τον απόλαυσαν από κοντά. Το FTHIS.GR δε θα μπορούσε να λείπει από την μαγική μουσική βραδιά και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους διάσημους που βρέθηκαν στην συναυλία. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον τίμησαν με την παρουσία τους και στην σκηνή μαζί του τραγούδησαν η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Φίλιππός Πλιάτσικας, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και άλλοι πολλοί. Αρκετοί ήταν και οι διάσημοι που απόλαυσαν αυτή τη γιορτή στο Ηρώδειο ως θαυμαστές του μεγάλου καλλιτέχνη Λάκη Παπαδόπουλου. 

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR