counter

Συμβαίνει τώρα: "Τέλος" στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με απόφαση του επιχειρηματία VIDEO

Συμβαίνει τώρα: "Τέλος" στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με απόφαση του επιχειρηματία VIDEO
Συμβαίνει τώρα: "Τέλος" στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με απόφαση του επιχειρηματία VIDEO

Ελεονώρα Μελέτη

Μια αναπάντεχη εξέλιξη – είδηση ήρθε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής Μελέτησε το σχετικά με το σχήμα που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, “Όλα τρέλα”, και πυροδότησε το κλίμα με καινούριες δηλώσεις για τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για τη θέση του σε όλα ειπώθηκαν για το άτομο του ύστερα από τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο επιχειρηματίας του σχήματος “Έναστρον” αποφάσισε να βάλει τέλος στο σχήμα του Νότη Σφακιανάκη καθώς οι κρατήσεις έχουν πέσει όπως και τα έσοδα του μαγαζιού.

Το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο έχει τη θέση της επιχείρησης, τη θέση του περιβάλλοντος του Νότη Σφακιανάκη, της Δέσποινας Βανδή αλλά και του Νίκου Βουρλιώτη, ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός από τα ΜΜΕ.

Το ρεπορτάζ για τη λήξη του σχήματος του Νότη Σφακιανάκη συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής και οι ειδήσεις ανανεώνονταν διαρκώς. Τα νέα δεδομένα ήρθαν στο δεύτερο βίντεο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί τα έσοδα του μαγαζιού έχουν πέσει αισθητά. Ένας ακόμη λόγος είναι και το γεγονός ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει απαγορεύσει τα λουλούδια στο πρόγραμμα του. Σύμφωνα με την  επιχείρηση τα λουλούδια χαλάνε την αισθητική του τραγουδιστή αλλά μειώνουν τα έσοδα του νυχτερινού κέντρου.   

Ο Θέμης Μάλλης κάνοντας το δικό του ρεπορτάζ βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και πρόσθεσε άλλο ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”. Σύμφωνα με θαμώνες του κέντρου και με μουσικούς τους σχήματος ο Νότης Σφακιανάκης αποκάλεσε πρόσφατα “ζώα”, τους ανθρώπους που διασκέδασαν τη συγκεκριμένη βραδιά στο μαγαζί. Το γεγονός αυτό συνετέλεσε επίσης για να παρθεί η απόφαση από το περιβάλλον του επιχειρηματία. Δείτε στο βίντεο τι λέει η πλευρά του Νότη Σφακιανάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR