counter

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα: "Θα φύγουν έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη"

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα: "Θα φύγουν έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη"
Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα: "Θα φύγουν έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη"

O Ορέστης Τζιόβας μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε σε μία φρικιαστική στιγμή που έζησαν Ιταλοί τουρίστες οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα με τα δύο σκυλιά τους, αλλά πέθαναν.

Ο ηθοποιός αναδημοσίευσε την ανάρτηση ενός άλλου χρήστη όπου περιέγραφε τι ακριβώς συνέβη στη Σαπιέντζα κοντά στη Μεθώνη όπου βρέθηκαν.

Η οργισμένη ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα

«Ιταλοί τουρίστες επισκέφτηκαν την χώρα μας με τα δυο σκυλιά τους. Βρέθηκαν στην Σαπιέντζα, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στην Μεθώνη, τέρμα Θεού που λένε. Εκεί που θα περίμεναν να βρουν γαλήνη, βρήκαν την κόλαση γιατί στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν. Μέσα στον απόλυτο πανικό και αναζητώντας βοήθεια κι ενώ τα σκυλιά τους χαροπάλευαν, τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου, όπου και πέθαναν. Οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη. Το προκαλούμε και το επιτρέπουμε να συμβαίνει.

Δείτε επίσης - Ορέστης Τζιόβας: Απίστευτο ξέσπασμα κατά γονέων που άφησαν τα παιδιά τους να παίζουν με κατασκευή παραλίας για ΑμεΑ

*Η φωτογραφία είναι του κύριου Κ.Δ., αλλά επειδή έχουν γραφτεί ύβρεις στο post, την «έκλεψα» για να κυκλοφορήσει χωρίς αυτές, καθώς νομίζω είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία», έγραψε ο Ορέστης Τζιόβας στην ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR