counter

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει: "Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση"

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει: "Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση"
Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει: "Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση"

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και στη Σοφία Ραυτοπούλου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την σεξουαλικότητά του, την καριέρα του στην τηλεόραση, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος και νομίζω πως δεν το έχω αποβάλλει και τελείως», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας εξομολογήθηκε: «Έλαβα ό,τι μηνύματα μπορεί να φανταστεί ο καθένας στη σημερινή κοινωνία. Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου. Το δούλεψα με κόπο και με ρίξεις. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους. Έφυγα στα 21. Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παράλληλα. Τους εξήγησα και κατάλαβαν». 

Διαβάστε επίσης: Oρέστης Tζιόβας: “Έχω κάνει σeξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου”

Όσον αφορά τον γάμο του και το φλερτ, ο ηθοποιός είπε: «Δοκίμασα τον γάμο από ρομαντισμό και ενθουσιασμό. Πλέον φλερτάρω και από τα social media, ειδικά τον τελευταίο καιρό». 

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας ρωτήθηκε και για το κίνημα του metoo και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος απάντησε: «Έχω δει πολλά οφέλη από το κίνημα metoo. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω και περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και σαν αυτές που ήρθαν στο προσκήνιο. Δεν έχω σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος θα τους ήθελε πίσω, οπότε όχι, δεν θα συνεργαζόμουν. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε γενικότερα, απλά είχαν μια εξουσία και έτσι αναγκαζόντουσαν κάποιοι άνθρωποι να συνεργάζονται μαζί τους». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR