counter

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: Τα αυγά που έβαψε με τα παιδιά της και το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: Τα αυγά που έβαψε με τα παιδιά της και το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της
Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: Τα αυγά που έβαψε με τα παιδιά της και το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και, όπως προστάζει το έθιμο, βάφουμε τα πασχαλινά αυγά. Αυτό έκανε και η Κατερίνα Καραβάτου με τα δύο της παιδιά και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram. Η παρουσιάστρια έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη.

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, συγκινώντας τους followers της.

Διαβάστε επίσης: Kατερίνα Kαραβάτου για Πάτρα: "Έχει σφιχτεί η ψυχή μου - Όταν είμαι μόνη μου έχω βάλει και τα κλάματα"

Τι είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατο της μητέρας της

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες για τον θάνατο της μητέρας της η Κατερίνα Καραβάτου είχε αναφέρει: «Είμαι μοναχοπαίδι και, επειδή είχα ήδη χάσει τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν ό,τι είχα σε κοντινή οικογένεια - εννοείται εκτός από τα παιδιά μου. Επειδή λοιπόν δεν ήμουν προετοιμασμένη -δεν ήταν άρρωστη για να έχω εξοικειωθεί με την ιδέα, όλα έγιναν μέσα σε ένα δίμηνο-, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η μητέρα μου δεν είναι πια εδώ. Αυτό πολλές φορές με βοηθά να αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπά που προκύπτουν και είναι επίσης σοβαρά. Με κάνει να θέλω να της τηλεφωνήσω, να θέλω να μοιραστώ μαζί της κάτι που μου συμβαίνει. Χρειάζομαι πολλή δουλειά ακόμη για να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Οι στιγμές κατά τις οποίες έχω την αίσθηση της απώλειας είναι πολύ δύσκολες, κι αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να ενηλικιωθώ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR