counter

Συγκινεί η Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν βλέπει, δεν ακούει, σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα και παλεύει με την άνοια…"

Συγκινεί η Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν βλέπει, δεν ακούει, σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα και παλεύει με την άνοια…"
Συγκινεί η Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν βλέπει, δεν ακούει, σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα και παλεύει με την άνοια…"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη μας σύστησε τον τετράποδο φίλο της, Πούκι.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες τον έχει αγκαλιά όσο ταξιδεύουν και αποκάλυψε πως έχει τον Πούκι, που πλέον αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, 18 ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Τον βλέπεις τον γλυκούλη??? Κάθεται σχεδόν ακούνητος, κουρνιασμένος! Το σκυλάκι που κάποτε ήταν τόσο νευρικό κ τόσο ασταμάτητα ενεργητικό! Σήμερα, δεν βλέπει, δεν ακούει ,σχεδόν παραπατάει σε κάθε του βήμα κ παλεύει με την άνοια… Ο Πούκι στις 7/9 θα γίνει 18 χρόνων! Αν ήταν βιολογικός γιος μου θα γινόταν ενήλικας!

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Mελέτη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Τον Πούκι (Πκ τα αρχικά του πρωινού καφέ) τον συνάντησα ένα απόγευμα τον Νοέμβριο του 2005 σε ένα pet shop. Με διάλεξε , δεν τον επέλεξα! Από τη πρώτη στιγμή που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει το τζαμί της βιτρίνας που τον φιλοξενούσε κ πίσω από την οποία περίμενε καρτερικά να βρει κάποιον να γίνουν φίλοι. 18 χρόνια το σκυλί αυτό είναι μάχιμο!

Έχει ταξιδέψει , έχει παίξει, έχει ακολουθήσει καλοκαιρινά βραδιά σε μπαράκια, έχει κολυμπήσει, έχει γίνει πατέρας, έχει κατουρήσει οοοοοολο το κόσμο κ όλα μου τα χαλιά ακόμα κ όταν δεν ήθελε να κάνει πιπί, έτσι για να αφήσει το στίγμα του, έχει πουλήσει τσαμπουκά σε όσο πιο μεγαλόσωμα σκυλιά μπορείς να φανταστείς, έχει συγκατοικήσει με όλα τα αλλά σκυλιά αλλά κ τις γάτες που έζησαν μαζί μας κ μας άφησαν χρόνους, εχει μεθύσει, (ναι έχει μεθύσει, όταν ανέβηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού κ έφαγε ένα μπολ σοκολατάκια με λικερ !!! (σώθηκε με μια πλύση στομάχου).

Ο Πούκι. Με γνώρισε 27 κ με έχει φτάσει 44! Ακόμα κ τόσο γεράκος δεν εγκαταλείπει. Να πούμε κ ένα μεγάλο bravo στην @seajetsgr για την αποδοχή κ τη φιλοξενία που δείχνει στα ζώα…».

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR