counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί
Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα, έχοντας αναπτύξει μια δυνατή σχέση μαζί τους.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της μιας και βρίσκεται σε διακοπές και πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της της λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτύων της φίλων.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: "Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας"

Ελεονώρα Μελέτη – Απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη ρωτήθηκε αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί με την ίδια να απαντά πως δεν το έχει νιώσει αυτό. 

«Όχι δεν το σκέφτομαι! Πότε δεν το έχω νιώσει από όταν γέννησα», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη – Όσα είπε μετά τον γάμο και την βάφτιση της κόρης της

«Να πάρω και λίγο ρύζι γιατί στο γάμο μου πέταξαν κριθαράκι δεν είχαμε ρύζι. Εγώ για μία βάφτιση πήγαινα… Ο κόσμος μπορεί να δυσκολεύεται να το πιστέψει γιατί βλέπει το άσπρο (σ.σ φόρεμα), ήταν από αυτές τις εκπλήξεις τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις, κάνει συνέχεια και εμένα μου αρέσουν. Το ωραίο είναι ότι δεν παίρνεις πρέφα ότι της κάνει, εγώ τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για το γάμο νόμιζα για τη βάφτιση.

Η Αλεξάνδρα σε όλο το μυστήριο ήταν δίπλα χαρούμενη παρά πολύ και μου έλεγε “τώρα εσείς κάνετε ψέματα η αλήθεια;” την άλλη μέρα το πρωί μου λέει “Είστε παντρεμένοι; δηλαδή χθες το βράδυ κάνατε και μωράκι;….Ο μόνος που τα ήξερε ήταν ο ιερέας και ο αδερφός μου με την αδερφή του Θοδωρή που ήταν κουμπάροι, το φόρεμα ήταν συμπτωματικά», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης του.  

Photo Credits: Instagram - nonoram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR