counter

Σωτήρης Κοντιζάς & Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του "MasterChef "

Σωτήρης Κοντιζάς & Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του "MasterChef "
Σωτήρης Κοντιζάς & Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του "MasterChef "

Στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του "MasterChef" αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την "Φάρμα".

Όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς

«Είναι το 8. Θα έχει αλλαγές πάντως. Δε νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες που έχουμε δει και συζητήσει μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει», ανέφερε για το"MasterChef".

Δείτε ακόμη! Σωτήρης Κοντιζάς: Απαθανατίζει την κόρη του στο σαλόνι του σπιτιού του

«Είναι εξαιρετικός ο Λεωνίδας. Του ταίριαξε πολύ. Του έκανε καλό ο αέρας, βάφτισε και δύο γαλοπούλες. Φοβήθηκε να μην του φάμε τη θέση γι’ αυτό δεν κάναμε γκεστ. Το είχε συζητήσει μαζί μου για τη Φάρμα», είπε ακόμη ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρουσίαση της “Φάρμας”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ μίλησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην "Φάρμα" και το "MasterChef" αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης! Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία με τον 1 έτους γιο του σε ρόλο σκηνοθέτη! "Πάμε μπαμπά…"

«Πάει πολύ καλά το όγδοο MasteChef. Έχουμε κάνει αλλαγές και αισιοδοξούμε. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμη το trailer. Δεν γνωριζώ αν θα γίνει Φάρμα 2. Με τον κύριο Αρναούτογλου δεν έχω μιλήσει. Ο άνθρωπος σηκώθηκε στις 6 να πάει στο ραδιόφωνο. Παραγράφονται αυτά. Ό,τι ειπώθηκε 7 η ώρα και πριν παραγράφεται. Τα είπε με ευγένεια, μια χαρά. Πρέπει να ρωτήσεις το κανάλι αν είναι ευχαριστημένο για τα νούμερα τηλεθέασης. Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, ωραίο είναι αυτό, μπαίνουμε κι εμείς σε αυτόν τον στίβο με τις δικές μας δυνάμεις», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την πλευρά του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR