counter

Σωτήρης Καλυβάτσης: H εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη και ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

Σωτήρης Καλυβάτσης: H εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη και ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια
Σωτήρης Καλυβάτσης: H εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη και ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον λόγο που δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια, ενώ έκανε και μια εξομολόγηση για την Υρώ Λούπη.

«Μου αρέσει πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Μάλλον βαριέμαι. Θα μου ήταν δύσκολος να ήμουν δημόσιος υπάλληλος. Όταν κάποια στιγμή δούλεψα σε ένα γραφείο άλλαξα 3 καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι πιο δύσκολο. Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι και αυτός.

Το χιούμορ είναι η “σωτηρία” μου. Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα να χάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι μου, πήρα ανάσα.

Όταν έχεις έναν άνθρωπο, μοιράζονται χαρές και λύπες. Το ότι δε μου ταιριάζει ο γάμος, δε σημαίνει ότι πιστεύω ότι δε θέλω να συμβιώνω. Ο γάμος πολλές φορές είναι ένα αναγκαστικό βήμα για να μην πει ο κόσμος. Αν δεν είσαι καλά και καταπιέζεσαι κάποια στιγμή από κάπου θα βγει. Αν κάνεις και οικογένεια και βγει μετά είναι ακόμα χειρότερο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι για να μένουν μόνοι», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR