counter

Survivor: Αποχώρησε ενοχλημένος ο Αλέξης Παππάς μετά από συζήτηση με την Ασημίνα - "Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ"

Survivor: Αποχώρησε ενοχλημένος ο Αλέξης Παππάς μετά από συζήτηση με την Ασημίνα - "Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ"
Survivor: Αποχώρησε ενοχλημένος ο Αλέξης Παππάς μετά από συζήτηση με την Ασημίνα - "Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ"

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι καθόλου καλές και στο νέο επεισόδιο του "Survivor" το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου υπήρξε μια ένταση μεταξύ τους.

Δείτε επίσης! Survivor: Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για συμπαίκτες του - "Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί"

Όσα είπαν ο Αλέξης Παππάς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Η συζήτηση που μάλλον προετοιμάστηκε έγινε μπροστά στο πρόσωπό μου και το λέω ανοιχτά ότι αυτό με πείραξε, δεν μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σιγοντάρει ο Αλέξης πράγματα απέναντι στο πρόσωπό μου», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν έχει να κάνει με το εάν πιστεύω τα λεγόμενα του Φάνη ή όχι. Δεν μου άρεσε που μου έβγαλες κάρτα μπροστά σε όλα τα παιδιά και το ότι ο Φάνης ήταν μαζί σου σε όλο αυτό μετά από μόλις 2 μέρες στην ίδια καλύβα. Βγάζεις ξαφνικά κάρτα σε μία παίκτρια που έχεις περάσει τόσα πολλά και σε σιγοντάρει ένας που μέχρι χθες λέγαμε τόσα αρνητικά για εκείνον μαζί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Όλο αυτό δεν το κάνω για να μου ζητήσεις συγνώμη. Το κάνω, γιατί θέλω να το πω. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Φάνη, γιατί το είδα με τα μάτια μου», τόνισε η Ασημίχα Χατζηανδρέου, με τον Αλέξη Παππά να της επισημαίνει ότι το έκανε για να δει πώς είναι να νιώθει κανείς εκτεθειμένος.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάσει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ», είπε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

«Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό… θα δείξει. Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο... είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε... ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;», σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR