counter

Survivor: Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για συμπαίκτες του - "Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί"

Survivor:  Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για συμπαίκτες του - "Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί"
Survivor: Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για συμπαίκτες του - "Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί"

Την μεταφορά του Φάνη Μπολέτση από την ομάδα τους, στους Μπλε σχολίασαν οι παίκτες των Κόκκινων στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Φάνης και η Χρύσα είναι μαζί.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για τον Μαρτίκα και τις δηλώσεις της για Φάνη & Χρύσα - "Δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο"

«Όσο ήμασταν στην κόκκινη καλύβα δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί, ούτε νίκη ούτε ήττα. Μέχρι που τελικά πέρασε από την μπλε αγαπημένη του ομάδα. Εκεί άνοιξε ένα άλλο θέμα που αφορούσε την Χρύσα. Η Ασημίνα τοποθετήθηκε πολύ συγκεκριμένα λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή που ήμασταν στην κόκκινη ομάδα εσύ από τη δική σου σκοπιά προσπαθούσες να προστατέψεις την Χρύσα. Μου κίνησε πολύ έντονα το ενδιαφέρον και με γέμισε απορίες. Η απάντησή τους δεν ήταν καθόλου συγκεκριμένη. Ήταν μια απάντηση που γέννησε υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει εκεί, γιατί τα πράγματα πολλές φορές στην εξήγηση είναι απλά…Οπότε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Θεωρώ ότι ο Φάνης και η Χρύσα είναι μαζί. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Αυτή είναι η δικιά μου πεποίθηση», δήλωσε στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR