counter

Survivor all Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει τι έγραφε το χαρτάκι

Survivor all Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει τι έγραφε το χαρτάκι
Survivor all Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει τι έγραφε το χαρτάκι

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το περιβόητο χαρτάκι στο Survivor all Star”.

Δείτε επίσης - Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε στο "Survivor all Star"

Survivor all Star – Ο Ηλίας Μπόγδανος για το χαρτάκι

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ τόσο καιρό που έλειπα. Προφανώς υπάρχουν πάντα δύο όψεις του νομίσματος. Ήμουν σε ένα παιχνίδι, ήμουν μακριά και το ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και βγήκα και είδα τι ειπώθηκε, στεναχωρήθηκα λίγο. Σε μια τόσο τεράστια παραγωγή, το πιο μικρό πράγμα που γίνεται διογκώνεται σημαντικά. Προφανώς το έγραψα εγώ. Η ίδια η παραγωγή γνώριζε τι είχε συμβεί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ κρατούσα το στυλό, προς όφελος όλων, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό.

Ήμασταν φίλοι με τον Ηλία Γκότση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που πάντα θέλω να συζητάω, εμένα δεν μου έχει μείνει καμία πικρία. Ήρθε ένα χαρτί από έναν άνθρωπο και κλήθηκα να το μεταφράσω. Έγραψα στο χαρτάκι καφές, τσιγάρα, μπισκότα. Ποιος πληρώνει, αυτός που πληρώνει πάντα

Δεν έχω έρθει εδώ να εκθέσω κανέναν άνθρωπο. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι. Η παραγωγή του Survivor ήξερε όλα τα δεδομένα από την αρχή και έκριναν με το δικό τους σκεπτικό και αποφάσισαν ότι όποιοι ήταν να παραμείνουν παρέμειναν και όποιοι έπρεπε να αποβληθούν, αποβλήθηκαν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR