counter

Ηλίας Γκότσης: "Όταν έβλεπα το Survivor ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο"

Ηλίας Γκότσης: "Όταν έβλεπα το Survivor ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο"
Ηλίας Γκότσης: "Όταν έβλεπα το Survivor ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο γυμναστής και νικητής του “Survivor” μίλησε για την προσωπική του ζωή, για το ριάλιτι επιβίωσης και για τους Βασάλο – Μπόγδανο.

Δείτε επίσης! Ηλίας Γκότσης: Τρολάρει στο TikTok τους αρνητές των νέων ταυτοτήτων

Όσα είπε ο Ηλίας Γκότσης

«Όταν ήμουν παιδί, δε μου άρεσαν καθόλου οι κανόνες. Ήμουν πολύ ντροπαλός και δεν προσέγγιζα καθόλου εύκολα τις κοπέλες. Την πρώτη φορά που πήγα να φιλήσω ένα κορίτσι, το είχα κάνει πρόβες όλο το βράδυ και τελικά όταν το αποφάσισα, αυτή γύρισε μάγουλο. Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό και ρίχνω τα μούτρα μου. Σύνολο, με τα μέσα και τα έξω, είμαι σε σχέση 4 - 5 χρόνια.

Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν αφήνω τη γυμναστική. Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να σε αφομοιώσει. Έχει πτωτική πορεία γιατί δεν βλέπουμε καινούργια άτομα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που περίμενα να με πάρει κάποιος τηλέφωνο, δεν έχω πλέον καμία προσδοκία», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Ηλίας Γκότσης είπε: «Με τον Ηλία κάναμε πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα. Ο Τριαντάφυλλος βγαίνει και λέει την άποψή του είτε αρέσει είτε όχι. Όταν έβλεπα το “Survivor” 1 ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος».

«Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα. Το οικονομικό είναι ισχυρό κίνητρο για να πας, τα χρήματα που δίνουν είναι εξωπραγματικά. Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σαν να βλέπεις ένα θέατρο γιατί ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες», πρόσθεσε ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR