counter

Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - "Θα σηκωθώ να φύγω"

Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - "Θα σηκωθώ να φύγω"
Survivor all Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - "Θα σηκωθώ να φύγω"

Απογοητευμένη είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο Survivor all Star. Αμέσως μετά το τέλος την ήττα της ομάδας των Μαχητών με 10-2 από τους Διάσημους στον αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, “λύγισε” μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Ενοχλημένη η Μαριαλένα με τα σχόλια της Στέλλας για την προσωπική ζωή της Καρολίνας Καλύβα

Survivor all Star – Τα κλάματα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Χάσαμε. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη γι’ αυτό, γιατί χάσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά. 10 – 2 δεν έχει ξαναγίνει. Σίγουρα τα ματσάρισματα μας ήταν λάθος. Προσωπικά στεναχωριέμαι και για τον εαυτό μου. Δε μου αρέσει να χάνω. Πρέπει να το βρω. Δεν ξέρω τι φταίει.

Τα runs; δεν υπάρχουν runs; δεν έχω προβάδισμα; δεν έχω ψυχραιμία; δεν κάνω σωστό ματσάρισμα; Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχουν λάθη και κάποιο λάθος κάνω εγώ. Η εικόνα μου αυτή δε με αντιπροσωπεύει. Έχω δείξει τι είμαι και αυτό που έχω δείξει αυτές τις τρεις εβδομάδες δεν είμαι εγώ. Δεν ξέρω αν είναι γκίνια, ατυχία, δεν μπορώ να το ρίξω κάπου. Φταίω εγώ και θα το βρω, αλλιώς θα σηκωθώ να φύγω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω εδώ να χάνω.

Λίγο μίλησα με τον Σάκη μετά το αγώνισμα στα κρυφά, γιατί με είδε ότι δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και μου λέει “έχεις αποδείξει ποια είσαι” Δεν ξέρω τι φταίει, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Συγγνώμη αν έχω απογοητεύσει τα άτομα που με πιστεύουν, αλλά να συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα, γιατί θα το βρω, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, εγώ θα το βρω», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Survivor all Star:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR