counter

Survivor all Star: Ενοχλημένη η Μαριαλένα με τα σχόλια της Στέλλας για την προσωπική ζωή της Καρολίνας Καλύβα

Survivor all Star: Ενοχλημένη η Μαριαλένα με τα σχόλια της Στέλλας για την προσωπική ζωή της Καρολίνας Καλύβα
Survivor all Star: Ενοχλημένη η Μαριαλένα με τα σχόλια της Στέλλας για την προσωπική ζωή της Καρολίνας Καλύβα

Από το Survivor all Star αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα την Τετάρτη που μας πέρασε. Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες των Μαχητών σχολίασαν όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο τα λεγόμενα της Στέλλας Ανδρεάδου ενόχλησαν ιδιαίτερα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης - Survivor all Star: Τα πρώτα λόγια του Μάριου Πριάμου μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

Survivor all Star – Η ενόχληση της Μαριαλένας με την Στέλλα

Η Στέλλα Ανδρεάδου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της Καρολίνας Καλύβα εκτός Survivor και αυτό ενόχλησε την φίλη της Μαριαλένα, η οποία αποχώρησε από το σημείο  

«Πιστεύω ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι συναντήσεις με την κόκκινη ομάδα. Όσον αφορά στο έξω, στα μάτια του κοινού. Αυτοί το σεβάστηκαν και εμείς σεβαστήκαμε το γεγονός ότι δεν ξανάγινε ποτέ κάποια συνάντηση, αλλά εγώ θεωρώ ότι έπαιξε έναν μικρό ρόλο αυτή η συνάντηση…Η Καρολίνα νομίζω πως είχε μια σχέση έξω, έτσι δεν είναι; Δεν θα πάω όμως στο προσωπικό σε καμία περίπτωση. Απλώς λέω πως στα μάτια του κοινού θεωρώ εγώ θα φάνηκε αυτό. Έτσι πιστεύω, ότι έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο», είπε η Στέλλα και τότε η Μαριαλένα σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας: «Εγώ αποχωρώ».

Μετά από λίγο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γύρισε στο σημείο και είπε φανερά ενοχλημένη: «Όποιος παίκτης και να φεύγει από το παιχνίδι, είμαστε δεν είμαστε κοντά του, καλό θα ήταν να το σεβόμαστε, γιατί δεν είναι εδώ για να μπορεί να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δηλαδή αυτό που είπαν κάποιοι πριν για την προσωπική ζωή της Κάρολ εμένα με έθιξε». 

«Η Στέλλα υποστήριξε ότι ίσως να έφταιξε αυτό που έγινε με τον Μάριο και την προσωπική της ζωή έξω και όλο αυτό να της στοίχισε. Πράγμα το οποίο εμένα δεν μου άρεσε σαν κουβέντα γιατί η Καρολίνα δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να απαντήσει στα λεγόμενα των παιδιών. Πόσο μάλλον δεν μου άρεσε όταν γίνεται αναφορά στην προσωπική της ζωή γιατί νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή μας έξω από το παιχνίδι» συμπλήρωσε στην κάμερα στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR