counter

Super Κική: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν

Super Κική: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν
Super Κική: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν

Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε στα παρασκήνια του “Just the two of us” και μίλησε η Super Κική.

Η ίδια, ρωτήθηκε για το ποια περίοδο της ζωής της θέλει να θυμάται χωρίς να μετανιώνει.

Μάλιστα, η Super Κική αναφέρθηκε στην κατάθλιψη και τη φυλακή.

«Στα ναρκωτικά, στο κομμάτι του εθισμού που είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του τότε με το τώρα, που οριακά είναι σαν να περιγράφω μία ταινία. Δε θυμάμαι ότι ήμουν εγώ. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι έχω μάθει να με αγαπάω πάρα πολύ να ξέρεις.

Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεχτική στο πόσο θα “λερώσω” το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να παίζεις με αυτό, δηλαδή θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου.

Τα περισσότερα σχόλια μίσους που λαμβάνω είναι οκ τώρα αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά; Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι. Σε όποια δουλειά πήγαινα, φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει ταμπού και λέει κάτσε αυτή μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό στις δουλειές τους.

Έγινα αντιδραστική από πολύ μικρή λόγω των γονιών μου, που μου έλεγαν πολλά ψέματα. Αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής. Για παράδειγμα, μου έτυχε να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από εμένα. Έτυχε να δω φωτογραφίες γάμου με τα ξαδέρφια παρανυφάκια δίπλα, μόνο εγώ δεν είχα πάει», είπε η Super Κική.

Όσον αφορά το βιβλίο που έγραψε δήλωσε: «Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να μπορέσει να με αποδεχτεί ο κόσμος. Για παράδειγμα, σε όποια δουλειά πήγαινα ως σερβιτόρα, θυμάμαι ότι φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη βδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή, για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά, με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί έλεγαν ότι μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR