counter

Super Κική: "Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλα 1 εκατομμύριο ευρώ από το Instagram"

Super Κική: "Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλα 1 εκατομμύριο ευρώ από το Instagram"
Super Κική: "Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλα 1 εκατομμύριο ευρώ από το Instagram"

Το απόγευμα της Τετάρτης 3/4 η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» μαζί με την φίλη και συνεργάτιδά της, Andreea όπου είδαμε πρόσφατα στο «Dragons’ Den» του ΑΝΤ1.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για την εμπειρία και τη γνωριμία τους στη φυλακή, τα ναρκωτικά αλλά και την επιχείρησή τους.

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Andreea, της λέω ότι ακόμα και οι αναποδιές που μας έχουν τύχει μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», ανέφερε αρχικά η Super Κική.

Στη συνέχεια η Super Κική εξομολογήθηκε: «Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω «σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κτλ» και μου λέει: ναι, φυσικά, έλα».

Δείτε επίσης - Στο Dragons’ Den η Super Κική! Συγκίνησε με την ιστορία της - Κατάφερε να πείσει τους Dragons να επενδύσουν στην επιχείρησή της;

«Με την Andreea γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν στις φυλακές ανηλίκων και από κάτω ήταν κρατούμενες με ανήλικα παιδιά. Δεν μιλούσε ελληνικά, γραφτήκαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης την ίδια περίοδο και μας έβαλαν στο ίδιο κελί. Σιγά-σιγά με παντομίμα συνεννοηθήκαμε, ήταν ήδη έγκυος εκείνη. Μου έμαθε να πλένω τα ρούχα μου στο χέρι, να μαγειρεύω», εξήγησε η Super Κική.

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα tip στους σερβιτόρους… μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις. Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από τα χρήματα. Ήθελα απλά να ζω άνετα εγώ και οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα», αποκάλυψε η Super Κική.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Super Κική:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR