counter

Super Κική για Ηλία Ψινάκη: "Ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά"

Super Κική για Ηλία Ψινάκη: "Ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά"
Super Κική για Ηλία Ψινάκη: "Ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά"

Οι προσβλητικές δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες σάλο και συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα social media. Θέση θέλησε να πάρει μάλιστα και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου (12/08), δημοσίευσε μια εικόνα από παρελθοντική συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Μαίρη Λίντα. 

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη

Ο ίδιος έγραψε στη συνέχεια στη λεζάντα: "Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες".

Διαβάστε επίσης: Super Kική: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τις δηλώσεις για τον Σταύρo Ξαρχάκo - "Έσπευσαν να με κατασπαράξουν..."

Η απάντηση της Super Κικής

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη, η Super Κική πήρε θέση και απάντησε με δική της ανάρτηση στα instastories.

"Για να δείτε για τι ανθρωποφαγία μιλάμε και τι έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα" έγραψε η Super Κική και κοινοποίησε την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR