counter

Super Κική: Δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Instagram

Super Κική: Δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Instagram
Super Κική: Δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Instagram

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τη Super Κική.

Η γνωστή youtuber και επιχειρηματίας αναφέρθηκε και πάλι στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας πως δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί πως με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

"Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γνωστός, επειδή έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα.

Διαβάστε επίσης: Mαυρίκιος Mαυρικίου: Ξεσπά κατά της Super Kικής - "Θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα"

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εν τω μεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική" αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η  Super Κική.

Κατόπιν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Super Κικής.

Με τη σειρά της η Super Κική ανέβασε στα instastories απόσπασμα από την εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη "Super Κατερίνα", ενώ δημοσίευσε και τo μήνυμα που έστειλε στο Instagram στον μουσικό και θεατρικό παραγωγό.

"Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις  δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ" έγραψε η Super Κική.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR