counter

Stomp & Πρεμιέρα "Εγώ ο Απαισιότατος 2": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί; Δείτε φωτογραφίες

Stomp & Πρεμιέρα "Εγώ ο Απαισιότατος 2": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί; Δείτε φωτογραφίες
Stomp & Πρεμιέρα "Εγώ ο Απαισιότατος 2": Ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί; Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπύρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα, και παλιοσίδερα ακόμα και νεροχύτες ή κομμάτια παλιών αυτοκινήτων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς γίνονται αυτοσχέδια όργανα μουσικής στα χέρια των performers, οι οποίοι σκηνοθετούν μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση, ένα πολυθέαμα ήχου, κίνησης, σκηνικών, φωτισμού κλπ, που μαγεύει το κοινό. Το show των STOMP είναι ένας συνδυασμός κρουστών, ρυθμικής κίνησης και οπτικής κωμωδίας και πρόκειται για την πιο ευφάνταστη επινόηση στον χώρο των μουσικών τεχνών. Οι STOMP καταργούν το διαχωρισμό υψηλής και λαϊκής τέχνης, προκαλούν αβίαστα το γέλιο και είναι φοβερά ευρηματικοί. Κάτι ανάλογο έκαναν και το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Badminton.

Στο θεάτρο Παλλάς έκανε πρεμιέρα η ταινία "Εγώ ο Απαισιότατος 2". Εκτός από τους celebrities που βρέθηκαν εκεί με τα παιδάκια τους, πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν την ταινία σε πρώτη προβολή.

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος στο θέατρο Badminton πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου. Οι ηθοποιοί και συντελεστές των παραστάσεων βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που έλαβε χώρα η συνέντευξη τύπου.

Στο Πασαλιμάνι έκανε opening ένα νέο εστιατόριο. Στο Belle Amie, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στα εγκαίνια η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR